Hubs upgraden en downgraden
Van Club naar Business
Hub-instellingen › Abonnement › Upgraden. Je betaalt het verschil voor de rest van je jaar en de Hub wordt meteen geüpgraded.
Van Business naar Club
Mail hello@pebbls.com en wij passen het abonnement voor je aan.
Downgraden naar een gratis community
Hub-instellingen › Gevarenzone › Downgraden naar gratis community en typ DOWNGRADE. Het abonnement wordt direct opgezegd.
Wat verandert er bij downgraden
- Logo, merkkleur, website, contactgegevens en de geverifieerde badge worden verwijderd
- De community wordt openbaar en open; iedereen kan lid worden
- Het webadres van de community wordt opnieuw gemaakt op basis van de naam, dus links die je hebt gedeeld werken niet meer
- Leden, moderators, reizen en discussies blijven behouden
Betaling
Hub-abonnementen worden jaarlijks verlengd. Beheer je betalingen onder Account › Abonnementen op de website (Stripe-betaalportaal), of mail hello@pebbls.com.