Reizen delen met een community
Deel je avonturen
Door te delen koppel je je reis aan de community; hij blijft ook op je profiel staan. Elke reis kan met maximaal 3 communities worden gedeeld. Privéreizen (niet in lijsten) kunnen niet worden gedeeld.
Waar je kunt delen
- App: DELEN-paneel › Communities, of Toevoegen aan community bij het maken of bewerken van een reis
- Website: het tabblad Reizen van de community › Reis delen
- Websitekaart: Delen met groep in het detailpaneel van je reis
Een gedeelde reis verwijderen
Degene die de reis deelde, de eigenaar van de reis of een moderator of beheerder van de community kan hem via het tabblad Reizen ophouden te delen (Delen stoppen).