Trackingprivacy
Verberg waar je nu bent
Met Trackingprivacy aan worden de laatste paar kilometer van je route niet op de website getoond tot je bent doorgereisd, of na 24 uur. Volgers zien waar je bent geweest, niet waar je vannacht slaapt.
Zet het aan
Tik op het tandwiel in de trackingstatusbalk of houd TRACK lang ingedrukt en zet dan “Mijn recente route verbergen” aan. Het werkt alleen in de standaardmodus. Elk nieuw hoofdstuk begint met deze optie uit, dus zet hem weer aan als je hem nodig hebt, en overschakelen naar Live zet hem uit.